Blog

clubhouse_Virtual_assisatnt

Clubhouse: dát klinkt als een nieuwerwets gezellig avondje. Who’s in?

In een wereld waar we misschien wel social media-moe zijn, is een nieuw platform spannend! Ineens was daar Clubhouse en what the fuck moeten we daar nu weer mee?

susanne_deijs_virtual_assistant

Offline VS. online netwerken? 3x een netwerk opbouwen in C-tijd.

Offline VS online netwerken? Met deze 3 tips kun je ook een netwerk opbouwen in Coronatijd. It’s part of the job!

susanne_deijs_virtual_professional

Notion: write, plan & get organized. Klinkt lekker, toch?

Notion: write, plan & get organized. Klinkt lekker, toch?

Gestructureerde agenda’s, strakke to do lists en een berg aan notities. Ik ben gek op alles wat te maken heeft met efficiënter werken

Virtual_Assistant_Susanne_Deijs

Dubline met WhatsApp for Business: ik ben om!

Dubline met WhatsApp for Business combineren: de ideale mix, zeker ook voor jou als ondernemer. Assisting You vertelt je meer over deze perfecte combi!

Struikelblokken_thuiswerken_Effectief_thuiswerken

De 5 grootste struikelblokken bij thuiswerken

Struikelblokken bij thuiswerken.. die zijn er genoeg! Velen krijgen ermee te maken. Assisting You benoemt de 5 grootste struikelblokken bij thuiswerken.

Boekhouding_online_virtual_assistant

Top 5 administratiesoftware voor ondernemers

De administratie neemt vaak te veel tijd in beslag, waardoor je minder aandacht kunt besteden aan de zaken die echt belangrijk zijn voor je bedrijf, zoals het realiseren van groei. Assisting You geeft je inzicht in de top 5 administratiesoftware voor ondernemers. Laten we starten bij nummer 5, om het spannend te houden!

Stress door thuiswerken

Stress door thuiswerken? Koop deze plantjes!

Ervaar je veel stress door thuiswerken, gewoon omdat het niet goed lukt of omdat je er maar niet aan kunt wennen? Ik weet dat er planten zijn die jou direct kunnen helpen! Daarom geef ik je 5 tips om de stress door thuiswerken door middel van planten van je af te schudden

virtual_assistant_gorinchem_susanne_deijs

De beste mailprogramma’s voor ondernemers

Er zijn eindeloos veel mailprogramma’s voor zowel particulieren als ondernemers. Het is logisch dat je als ondernemer hoge eisen stelt aan je mailprogramma. Als Virtual Assistant begrijp ik dit als geen ander. Ik maak zelf natuurlijk ook dagelijks intensief gebruik van mijn mailprogramma. Heb jij een goed mailprogramma nodig of zoek je naar een alternatief voor je huidige oplossing? Ik geef je graag een paar tips

Productief blijven

Productief blijven tijdens een hittegolf.. Hoe dan?

Hoe blijf je in hemelsnaam productief tijdens een hittegolf die zo extreem is dat we het niet eerder hebben meegemaakt? Ik geef je graag wat handige tips!

virtual_assistant_gorinchem

Online werken? Doe het veilig (of doe het niet)!

Zonder internet zou Assisting You natuurlijk ook nooit bestaan! Maar hoe veilig is werken via internet nu echt, en hoe kun je zorgen voor een optimale online veiligheid? Daar vertel ik je graag meer over.

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?