Blog

Virtual_Assistant_Susanne_Deijs

Dubline met WhatsApp for Business: ik ben om!

Dubline met WhatsApp for Business combineren: de ideale mix, zeker ook voor jou als ondernemer. Assisting You vertelt je meer over deze perfecte combi!

Struikelblokken_thuiswerken_Effectief_thuiswerken

De 5 grootste struikelblokken bij thuiswerken

Struikelblokken bij thuiswerken.. die zijn er genoeg! Velen krijgen ermee te maken. Assisting You benoemt de 5 grootste struikelblokken bij thuiswerken.

Boekhouding_online_virtual_assistant

Top 5 administratiesoftware voor ondernemers

De administratie neemt vaak te veel tijd in beslag, waardoor je minder aandacht kunt besteden aan de zaken die echt belangrijk zijn voor je bedrijf, zoals het realiseren van groei. Assisting You geeft je inzicht in de top 5 administratiesoftware voor ondernemers. Laten we starten bij nummer 5, om het spannend te houden!

Stress door thuiswerken

Stress door thuiswerken? Koop deze plantjes!

Ervaar je veel stress door thuiswerken, gewoon omdat het niet goed lukt of omdat je er maar niet aan kunt wennen? Ik weet dat er planten zijn die jou direct kunnen helpen! Daarom geef ik je 5 tips om de stress door thuiswerken door middel van planten van je af te schudden

virtual_assistant_gorinchem_susanne_deijs

De beste mailprogramma’s voor ondernemers

Er zijn eindeloos veel mailprogramma’s voor zowel particulieren als ondernemers. Het is logisch dat je als ondernemer hoge eisen stelt aan je mailprogramma. Als Virtual Assistant begrijp ik dit als geen ander. Ik maak zelf natuurlijk ook dagelijks intensief gebruik van mijn mailprogramma. Heb jij een goed mailprogramma nodig of zoek je naar een alternatief voor je huidige oplossing? Ik geef je graag een paar tips

Productief blijven

Productief blijven tijdens een hittegolf.. Hoe dan?

Hoe blijf je in hemelsnaam productief tijdens een hittegolf die zo extreem is dat we het niet eerder hebben meegemaakt? Ik geef je graag wat handige tips!

virtual_assistant_gorinchem

Online werken? Doe het veilig (of doe het niet)!

Zonder internet zou Assisting You natuurlijk ook nooit bestaan! Maar hoe veilig is werken via internet nu echt, en hoe kun je zorgen voor een optimale online veiligheid? Daar vertel ik je graag meer over.

Virtual_Assistant_inzetten

Een Virtual Assistant inzetten kost niks!

Een Virtual Assistant inzetten kost je niets, maar is ook niet gratis. Vreemd eigenlijk, maar toch logisch! Assisting You legt je uit waarom een Virtual Assistent inzetten je geld oplevert.

Virtual Assistant Gorinchem

Ik kan niet multitasken.. Jij wel?

Multitasken kost je meer tijd dan je denkt. Assisting You laat je ontdekken of jij kunt multitasken. Niet? Dan is het tijd voor een Virtual Assistant!

Susanne_Deijs

Nederlandse ondernemers hebben té veel functies

Ondernemers ondernemen. Klinkt logisch! Helaas is ondernemen niet het enige wat Nederlandse ondernemers doen. Het blijkt namelijk dat zij veel verschillende functies bekleden binnen hun eigen bedrijf. Dit gaat ten koste van de aandacht voor het échte werk.

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?