5 apps die tijd vrijmaken in je agenda

5 apps die tijd vrijmaken in je agenda

Tijd vrijmaken in je agenda? Dat valt niet mee! Veel ondernemers hebben bijna een tweede agenda nodig om alles nog overzichtelijk te houden. Dat kan ook anders! Assisting You geeft je 5 apps die tijd vrijmaken in je agenda. 

1. Word productiever met Any.do 
To do lists en planningen… Onmisbaar als je de hele dag productief bezig wilt zijn. Deze app biedt je alle functies die jij nodig hebt om je productiviteit op te schroeven, zodat je meer tijd overhoudt. 
 

2. Social media plannen met Hootsuite 
Social media stelen veel tijd uit de agenda. Wil je tijd vrijmaken in je agenda? Dan mag de social media tijd wel wat teruggebracht worden. Daar kun je Hootsuite voor gebruiken. Plan al je zakelijke posts voor diverse sociale netwerken vooraf in met deze app.
 

3. Connect je devices met Evernote 
Op kantoor werk je op je laptop of desktop, in de trein werk je op je tablet en tijdens een meeting maak je aantekeningen op je smartphone.. Vervolgens wil je alles makkelijk samen kunnen voegen. Daarvoor gebruik je Evernote, dé app die al je devices met elkaar verbindt. Dat bespaart zo veel tijd dat je direct kunt genieten van een betere werk-privébalans
 

4. Boost je focus met Forest
Wil je tijd vrijmaken in je agenda? Dan heb je focus nodig! Helaas komt dat niet zomaar aanwaaien. Gelukkig is er de app Forest die je helpt met het vinden van focus, het ontwikkelen van focus én het vasthouden van focus voor een steeds langere periode. Zo kun je steeds meer tijd besparen!
 

5. Onderling communiceren met Slack 
De communicatie met collega’s / medewerkers kost vaak veel tijd. De app Slack zorgt voor een betere mailcommunicatie onderling. Voeg de juiste personen aan de app toe en het onderling communiceren per mail wordt sneller, eenvoudiger en effectiever. Natuurlijk zijn er meer tips om tijd te besparen op je mailverkeer. 
 

Of je zet een Virtual Assistant in!
Je kunt natuurlijk verschillende apps gebruiken om tijd vrij te maken in je agenda, maar je kunt ook een Virtual Assistant inschakelen! Ik neem je diverse taken uit handen, zodat jij beter kunt focussen op wat voor jou belangrijk is. Dan word je direct productiever! Kun jij wel wat extra tijd in de agenda gebruiken? Neem dan contact met mij op!