Dit heb ik van jou nodig

Virtual Assistant - Samenwerking

Dit heb ik van jou nodig

Assisting You

 

Dit heb ik van jou nodig!

Als Virtual Assistant vraag ik niet veel van jou als we er samen voor kiezen om te gaan samenwerken voor jouw bedrijf. Ik vraag geen eigen bureau, geen auto van de zaak en zelfs geen kopje koffie of thee op zijn tijd. Eén van de vele voordelen van het inschakelen van een Virtual Assistant is dan ook een beperking van de investeringen. Toch is het niet zo dat ik helemaal niets van jou nodig heb. Mijn verlanglijstje is niet lang; er staan maar vier puntjes op!

 

  1. De juiste handvatten

Ik kan heel veel taken voor jou uitvoeren. Als je wilt weten wat ik allemaal voor je kan doen, dan kun je eens een kijkje bij mijn diensten nemen. Ik kán je dus veel uit handen nemen, maar het gaat niet helemaal vanzelf. Ik kan niet raden naar wat jij wel of niet gedaan wilt hebben en ik kan ook niet raden hoe jij iets uitgevoerd wilt hebben. Daarom heb ik van jou de juiste handvatten nodig om jouw taken naar wens uit te kunnen voeren.

 

  1. Heldere communicatie

Vaak heb ik aan een half woord genoeg om te weten wat me te doen staat. Dat is een ‘talentje’ dat zich ontwikkelt met de ervaring. Als ook dat halve woord ontbreekt, dan wordt het allemaal toch een stuk lastiger. Ik communiceer helder naar jou toe en die heldere communicatie heb ik van jou ook nodig naar mij toe. Zo houden we direct ook lekker de snelheid erin.

 

  1. Gelijke samenwerking

Over het algemeen bestaat onze relatie uit online samenwerken. Het werkt snel, makkelijk en effectief. Toch leg ik liever de nadruk op ‘samenwerken’ dan op ‘online’. Ik werk namelijk niet vóór jou, maar mét jou. Wat ik dus van jou nodig heb is een gevoel van gelijke samenwerking. Natuurlijk, ik voer taken voor jou uit zoals jij het wilt, maar om te weten hoe jij het wilt is samenwerking nodig. Een kleine moeite met een groot resultaat!

 

  1. Vertrouwen

Een heel belangrijk iets dat ik van jou nodig heb: vertrouwen! Het klinkt misschien gek, maar ik durf te zeggen dat ik goed ben in wat ik doe. Dat zou iedere Virtual Assistant moeten kunnen zeggen van zichzelf. Ik heb dus van jou het vertrouwen nodig dat ik de zaken naar behoren uitvoer. Dit betekent dat ik vrijheid nodig heb om mijn eigen creativiteit in mijn werk te leggen. Als mij tot in het detail verteld wordt hoe ik iets moet doen, dan kost dat waarschijnlijk meer tijd dan wanneer je het zelf zou doen. Zoals ik eerder al zei; ik heb vaak aan een half woord genoeg. De andere helft zoek ik er zelf bij!

 

Gaan wij de samenwerking aan?

Heb jij een eerlijke, hardwerkende en to-the-point Virtual Assistant nodig? Dan ben je altijd welkom. Zoals je ziet vraag ik niet veel van jou. Als jij interesse hebt in een goede samenwerking met mij, dan vraag ik nog één ding van je: neem even contact met mij op!

 

Contact

 

Meer weten over Susanne Deijs – Dé Virtual Assistant? 

Virtual Assistant - Susanne Deijs