De combinatie van Dubline met WhatsApp for Business is dé uitkomst voor iedere ondernemer.
Onlangs ben ik gebruik gaan maken van de combinatie van deze twee en ik kan zeggen: ik ben super-super enthousiast!
De belangrijkste reden hiervoor is wel dat ik nu beter in staat ben om werk en privé te scheiden. Hierdoor wordt het ook makkelijker om een gezonde balans tussen werk en privé te realiseren en dat wil natuurlijk elke ondernemer!
Ik ben niet alleen de VA van Assisting You, maar ik ben ook een mens met een sociaal leven. Door Dubline met WhatsApp for Business te combineren hou ik de rollen makkelijk van elkaar gescheiden.
Natuurlijk vertel ik je hier graag meer over!

Virtual_Assistant_Susanne_Deijs

WhatsApp for Business op zich is al fijn!

We kennen natuurlijk allemaal WhatsApp wel. Het is immers dé manier om snel en makkelijk in contact te komen. Even snel vragen hoe het met iemand gaat, even snel om advies vragen of om informatie. We gebruiken WhatsApp (bijna) allemaal wel in ons privéleven. Maar dan zijn er natuurlijk ook nog de zakelijke contacten. Hiervoor is er WhatsApp for Business. Deze app is er speciaal voor zakelijke gebruikers en kan worden ingezet als apart of extra contactmiddel voor je klanten. Wil je WhatsApp for Business gebruiken? Dan heb je wel een extra nummer nodig. Je kunt de app namelijk niet met een eigen privénummer koppelen. Kijk, dit is precies waar Dubline om de hoek komt kijken!

Wat is Dubline dan precies?

Het is heel onhandig om met twee smartphones rond te wandelen, zeker als dit alleen nodig is omdat je WhatsApp for Business wilt gebruiken. Dubline biedt de oplossing! Je krijgt namelijk twee nummers voor gebruik op één smartphone. Je kunt op je mobiel gebruik maken van een extra vast nummer en dat al voor nog geen 5 euro ex btw per maand! Het extra nummer, dat werkt naast je eigen 06-nummer, is een volwaardig nummer. Je kunt er dus niet alleen mee appen via WhatsApp for Business, maar je kunt er bijvoorbeeld ook gewoon mee bellen! Het zakelijke nummer voor de Virtual Assistant in mij zit dus in mijn privé toestel, met mijn privé nummer, en ik kan de nummers gebruiken zoals ik dat wil. Super toch?

Ik ben blij met Dubline en WhatsApp for Business!

De combinatie van Dubline met WhatsApp for Business biedt veel mooie voordelen. Je kunt werken waar en wanneer je wilt, maar natuurlijk ook vrij zijn wanneer je wilt. Het is heel eenvoudig om met deze combinatie een grens te leggen tussen werk en privé. De belfuncties zijn gelijk aan die van je eigen smartphone of iPhone en alle gesprekken verlopen via Wifi of 4G. Ik blijf zeker gebruik maken van Dubline in combinatie met WhatsApp for Business. Ik kan het iedere ondernemer aanraden. Wil je meer weten of heb je gewoon interesse in een nadere kennismaking met een ervaren Virtual Assistant? Neem gerust contact met mij op!

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?