Je leest het goed: een Virtual Assistant inzetten kost niks. Betekent dit dat een virtual assistant gratis is? Nee, dat is dan weer niet helemaal waar. Een gratis Virtual Assistant is net zo realistisch als dat miljoen dat je volgens een advocaat uit Zimbabwe hebt geërfd van iemand die geen familie meer had. Een Virtual Assistant inzetten voor je zaak kost dus niets, maar is niet gratis.. Hoe zit het dan wel? Assisting You geeft je het eenvoudige antwoord!

Gratis_Virtual_Assistant

Wat zegt het prijskaartje van jouw tijd?

Heb je wel eens geprobeerd om een prijskaartje aan jouw tijd te hangen? Eigenlijk is dit heel eenvoudig. Hoeveel geld weet jij binnen te halen als jij je een uurtje alleen maar bezig houdt met je kern taken? Uiteindelijk is alles terug te brengen naar een eenvoudig uurtarief. Jouw gemiddelde uurtarief is precies wat jouw tijd waard is per uur.

Waar wil je dit uurtarief aan betalen?

De volgende vraag is heel eenvoudig. Waar wil je dit uurtarief aan uitgeven? Als je een uur met andere zaken bezig bent dan met je core business, dan betekent dit dat er in dat uur geen uurtarief binnenkomt. Makkelijk gezegd geef je dit uurtarief dus uit aan iets anders. Stel dat jouw uurtarief 100 euro is. Wil jij deze 100 euro dan uitbesteden aan het bijhouden van je facturatie of je boekhoudsysteem? Ga je deze 100 euro uitgeven aan het uitvoeren van je administratie of bijvoorbeeld aan je backoffice? Denk er eens over na.. Voor welke taken – anders dan jouw kerntaken – ben jij bereid om 100 euro per uur in te leveren?

Een Virtual Assistent levert geld op

Waarschijnlijk snap je de insteek nu wel. Stel dat jij elke week 10 uur bezig moet zijn met het uitvoeren van bijzaken. Dan betekent dit dat je wekelijks 10 maal je uurtarief niet in rekening kunt brengen, dus 1.000 euro per week laat liggen voor bijzaken! Al deze zaken vallen binnen de diensten van een VA die deze taken voor (makkelijk gezegd) 500 euro kan uitvoeren, elke week opnieuw. Maak de rekensom maar. Een Virtual Assistant inzetten levert je in dit geval dus makkelijk 2.000 euro per maand op! Maar onthoud: een Virtual Assistant is niet gratis! Je investeert in geld verdienen.

Ontdek alle voordelen!

Hoe de verhoudingen ook liggen: een Virtual Assistant inzetten levert je geld op en kost dus uiteindelijk niets. Wil je meer weten over alle voordelen van een VA of wil je gewoon direct weten wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact met op!

 

 

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?