Gestructureerde agenda’s, strakke to do lists en een berg aan notities. Ik ben gek op alles wat te maken heeft met efficiënter werken. Of dat altijd lukt? Nee. Of dat perfect gaat in een landelijke lockdown? Nee. Of ik mijn mini-huisgenoten dan soms het liefst achter het behang plak? Ja. Maar hé, laten we ‘m omdenken. Ik had motivatie om me eens te verdiepen in een nieuwe, virtuele partner voor een nóg efficiëntere werkdag. Notion, this is everybody. Everybody, meet Notion!

susanne_deijs_virtual_professional

Heerlijk, zo’n flexibele partner die alleen wat zegt als het belangrijk is. 

Agendapuntje hier, to do list daar, een verdwaalde markeerstift onder in je tas en dat terwijl je het eigenlijk al had afgevinkt in je herinneringen app. Of ik echt zo’n chaoot ben? Nee hoor, eigenlijk valt dat voor mij wel mee. Volgens mij had de maker van Notion in ieder geval wel een hoop van zulke chaoten om zich heen. Zijn oplossing? Mieter alle opties voor agenda’s, takenlijsten, herinneringen en notities in één app, laat de gebruiker overal een persoonlijk design en eigen invulling aan geven en zorg bovenal voor flexibiliteit in de workpace. 

Voila, Notion: een alles in één oplossing voor iemand die dol is op efficiëntie en overzicht. Shit, ik ben toch wél de doelgroep! 

Write, plan and get organized met Notion

Het principe van Notion is write, plan & get organized. Dat ontdek je eigenlijk allemaal als je een pagina of database aanmaakt. Die pagina geef je met leuke kleuren, iconen en templates een persoonlijk tintje. Vervolgens voeg je per pagina (thema, opdrachtgever, klant, etc.) de blokken toe die je wil gebruiken. Dit kan een agenda zijn, een to do list, notities van je laatste meeting, maar ook foto’s of andere documenten. Het resultaat? Een overzichtelijke presentatie van alles wat je moet weten, onthouden en doén voor een project X op één pagina. 

Ik ben niet veeleisend. Het moet gewoon alles hebben.

En dat heeft het! Want zonder dollen. Ik gebruik Notion nu dus een tijdje en ik vind het stiekem rete handig! De app is goed ingericht op veel verschillende gebruikers: van studenten en docenten tot start-ups en ondernemers, maar ook voor privégebruik of teams is het – als je die databases een beetje onder de knie hebt – een uitvinding voor in het boekje. 

You had me at ‘efficiënter werken’. 

Notion, dus. Ik kan er in ieder geval weer een stuk lekkerder en efficiënter door werken, wat zorgt voor nog meer happy clients die op hun beurt veel efficiënter werken met mij als Virtual Assistent. Hoppa! Hoeveel meer win-win wil je hebben? Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?