Waarom jij een VA nodig hebt!

Waarom jij een VA nodig hebt!

Assisting You

 

Een Virtual Assistant inzetten voor je bedrijf.. is dat nu wel nodig? Ja, dat is nodig! Makkelijk gezegd natuurlijk, maar ik geef jou namelijk 5 redenen waarom jij echt een VA nodig hebt.

 

1. Geen kantoorkosten

Je kunt kantoorkosten besparen. Ik maak geen gebruik van jouw bureau, van jouw koffie- en theemachine, van jouw luxe bureaustoel of jouw computer. Ik regel alles zelf, dus je maakt geen kantoorkosten.

 

2. Geen vaste uren

Heb je mij 2 uur in de week nodig? Prima! Wil je mij 10 of 20 uur voor jouw bedrijf inzetten? Ook goed! Jij bepaalt de uren en dit hoeft geen vast aantal uren per week te zijn. Je hoeft mij dus niet bezig te houden om aan een bepaalde tijd te komen.

 

3. Tijd slim indelen

Een Virtual Assistant helpt je om je tijd optimaal te benutten. Verdoe jij je tijd met het uitvoeren van taken waar je niet goed in bent, waar je te weinig winst uithaalt of waar je gewoon geen zin in hebt? Dan doe ik ze voor je! Zo kan jij jouw tijd veel slimmer indelen.

 

4. Minder werkdruk

Iedereen wil de werkdruk verlichten. We hebben het allemaal al druk genoeg. Ik neem een stukje van jouw werkdruk over. Zo doe ik waar ik goed in ben en kun jij een beetje rustiger aan doen.

 

5. Laat je bedrijf groeien!

Je wilt je bedrijf laten groeien. Om dat voor elkaar te krijgen moet je je volop focussen op je kernactiviteiten. Dat gaat natuurlijk niet als je ook nog de agenda moet beheren, de administratie moet doen, social media tevreden moet stellen… Geef al die taken aan mij en focus je weer op waar jij écht goed in bent. Zo kun je je bedrijf laten groeien met de hulp van een VA!

 

Check mijn diensten!

Ook jij hebt een VA nodig in deze tijd, zeker als je wilt groeien! Vanuit Assisting You sta ik voor je klaar met een breed dienstenpakket. Ontdek mijn diensten en ervaar hoeveel ik jou te bieden heb. Natuurlijk kan ik me voorstellen dat je eerst even wilt overleggen. Daar maak ik graag tijd voor. Neem vrijblijvend contact met me op!

 

Contact

 

Meer weten over Susanne Deijs – Dé Virtual Assistant? 

Virtual Assistant gratis