Waarom LastPass voor mij een must is…

Virtual Assistant

Waarom LastPass voor mij een must is…

Assisting You

 

Waarom LastPass voor mij dé tool is om mee te werken? Omdat het gewoon een superhandige tool is voor online (samen)werken. Ik ben niet de enige die zo enthousiast is over deze tool. Met mij zijn er nog ruim 13 miljoen andere ‘LastPass-fans’. Ik geef je mijn 4 redenen waarom LastPass voor mij een must is!

 

  1. Aan- en invulgemak

We bestellen allemaal wel eens iets online, of dit nu zakelijk of privé is. Het is heel vervelend om steeds weer al je gegevens in te moeten vullen, zeker omdat je er je aandacht bij moet houden. Ik heb alle gegevens voor verzending en betaling eenmalig ingevoerd op mijn LastPass profiel en nu doet deze tool al dat invulwerk.

 

  1. Bescherming tegen hackers

Ik wil niet alleen dat mijn gegevens veilig zijn, maar ik wil ook dat jouw gevoelige bedrijfsinformatie uit handen van hackers blijft. Daarom heb ik sterke wachtwoorden nodig, maar de sterkste wachtwoorden zijn ook de wachtwoorden die geen mens kan onthouden. LastPass genereert de sterkste wachtwoorden voor een optimale bescherming en slaat deze ook nog eens voor mij op!

 

  1. Alle notities beveiligd

Zonder notities zou ik nergens zijn. Als Virtual Assistant moet ik de zaken helder houden, niet alleen voor mezelf maar natuurlijk ook voor jou! Met LastPass kan ik notities beveiligd opslaan en ze raadplegen wanneer het nodig is. Zo heb ik altijd binnen enkele seconden de juiste notities te pakken.

 

  1. Omdat ik van alles met je deel..

Als jouw Virtual Assistant deel ik van alles met jou. Een groot deel van deze informatie is niet voor andere ogen bedoeld. Wat ik met jou deel moet tussen ons blijven, toch? LastPass zorgt ervoor dat wij notities, gegevens en informatie met elkaar kunnen delen op veilige wijze. Wel zo prettig! Je wilt niet dat de administratie op straat komt te liggen.

 

Veiligheid voor mij en voor jou!

Nu weet je waarom LastPass voor mij zo belangrijk is. Het heeft voor een groot deel ook met jou te maken. Als Virtual Assistant moet ik de betrouwbaarheid en veiligheid van mijn diensten kunnen garanderen. Dat kan met deze tool! Zo weet jij altijd zeker dat je op mij kunt vertrouwen. Ben jij benieuwd of online samenwerken met een Virtual Assistant een goed idee is? Neem eens contact op en ik vertel je er alles over.

 

Contact

 

Meer weten over Susanne Deijs – Dé Virtual Assistant? 

Virtual Assistant gratis