Diensten

Waar kan ik jou bij helpen?

Zitten tientallen klanten nog op een belletje te wachten? Ik heb een telefoon! Ligt jouw agenda overhoop? Tof, ik hou wel van een puzzeltje! Loopt je administratie achter? Ik trek een sprintje en haal de tijd in voor jou! Kortom, of het nu gaat om backoffice, (financiële) administratie, sales of algemene ondersteuning… ik ben er voor jou en ik wis al je zorgen uit! Ik ben jouw ervaren office manager én jouw personal assistant in het jasje van een virtual assistant!

Algemeen / Personal Assistant

Heb je geen zin om een berg sollicitaties door te nemen, om je verzekeringen uit te zoeken of privézaken te regelen? Hoe lekker zou het zijn als ik die energievreters van jou kan overnemen? I am a phone call away. Geef mij je to-do list en ik laat hem verdwijnen (nadat alles uitgevoerd is uiteraard)

Administratie


Ben jij te veel tijd kwijt aan de facturatie en je administratie? Ik neem je de financiële taken graag uit handen. Je facturen worden op tijd gemaakt, verstuurd en ik bewaak ze met mijn leven. Jouw boekhoudsysteem wordt netjes bijgehouden, ik verzamel alle bonnen en zorg dat alles naar de boekhouder gaat.

Back / frontoffice


Je mailbox is up to date, je agenda wordt netjes bijgehouden, afspraken gemaakt of verzet en ik zorg dat alle documenten netjes op hun plaats staan. Het aanmaken, versturen en bewaken van offertes regel ik ook voor je. Heb jij meer taken die je steeds maar voor je uitschuift? Assisting You helpt je uit de brand. 

Maatwerk


Assisting You biedt maatwerk. Het is eigenlijk niet mogelijk om al mijn Virtual Assistant diensten te benoemen. Ik pas mijn dienstverlening namelijk zoveel mogelijk aan op basis van jouw behoeften. Ik vind het belangrijk dat jij optimaal ontzorgd wordt. Dat betekent dat ik jou alle zaken uit handen neem die jij uit handen wilt geven. 

Durf jij het aan om werk uit te gaan besteden?

Ja! Nee…
Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?