Happy Clients

Happy Clients

Assisting You mag de meest geweldige ondernemers ondersteunen. Neem eens een kijkje op de website van deze te gekke bedrijven! Wil jij hier binnenkort ook tussen staan en net zoals je voorgangers ook weer relaxter ondernemen? Call, mail of app.

Susanne neemt mij enorm veel zaken geheel zelfstandig uit handen, waardoor ik er geen omkijken meer naar heb. Alle taken worden altijd keurig uitgevoerd en ik hoef me er niet meer mee bezig te houden. Heerlijk! Zij denkt mee over verschillende bedrijfsprocessen en kijkt continu hoe wij deze processen verder kunnen verbeteren. De samenwerking verloopt fijn door het open contact. Susanne werkt punctueel en voert de taken met veel enthousiasme uit.

Jeff Breddels

Woonbemiddeling Rivierenland

Ik ben zo blij met Susanne! Ze neemt mij enorm veel werk en zorg uit handen, wat mij rust en tijd oplevert. Die ik allemaal kan besteden aan zaken waar ik goed in ben. Het is makkelijk om met elkaar te schakelen, want Susanne is ook nog eens super snel. En wat doet ze haar werk op een fijne, leuke, integere manier met humor! Voor mij was het in het begin wel even wennen, omdat ik graag de controle houd en niet zo makkelijk iets overdraag. Maar nu: ik gooi het met gemak en plezier over de schutting. Ik zou niet meer zonder kunnen en gun het iedere ondernemer om zoveel rust en vertrouwen te ervaren.

Lotte Lancee

De Nieuwe Held

Susanne regelt voor mijn webshops de complete backoffice. Zij schakelt snel en profactief, coördineert projecten en maakt klanten blij. Met haar persoonlijke benadering en toewijding verloopt de samenwerking soepel en pakt nieuwe zaken snel op. Met een gerust hart kan ik allerhande zaken aan Susanne overlaten zodat ik mij kan bezighouden met het verder uitbouwen van mijn bedrijf.

Martijn Zandvliet

Marzan Security B.V.