Over Assisting You

Uiteindelijk gaat het natuurlijk niet alleen om wát Assisting You is, maar vooral ook om wíe Assisting You is.

Wie is Susanne Deijs?


Ik ben niet zomaar van het ene op het andere moment Virtual Assistant geworden. Hier heb ik jarenlang naartoe gewerkt, in een periode van ontwikkeling, doorzettingsvermogen en vooral heel veel ervaring opdoen. Als gediplomeerd office manager heb ik lange tijd de meest uiteenlopende ondersteunende functies uitgevoerd om mijn koffertje steeds verder te vullen met waardevolle kennis en ervaringen.

Het heeft jaren geduurd voordat ik naar mijn idee alle nodige ervaringen en expertise verzameld had om daadwerkelijk aan de slag te kunnen gaan met mijn passie. Ik schreef Assisting You in bij de Kamer van Koophandel en ging vol enthousiasme van start. Dit enthousiasme heb ik niet alleen vast weten te houden, maar heb ik steeds verder uitgebreid. Juist dit zorgt voor de gedrevenheid die ik elke dag weer met veel plezier inzet voor iedereen die een Virtual Assistant nodig heeft.

Ben jij benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden? Dan kijk ik uit naar ons eerste gesprek voor een vrijblijvende kennismaking. Neem jij contact op?

GET STARTED NOW
Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?