Virtual Assistant

Wat is dat nou eigenlijk, een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant is een PA (Personal Assistant) op afstand. Er wordt dan ook wel eens gesproken over een Virtual PA. Al kom ik wel regelmatig even buurten bij je, want ik vind live contact enorm belangrijk. 

Pfff… druk hè?


Een Virtual Assistant is een Personal Assistant die op afstand de meest uiteenlopende taken via internet uitvoert. Het doel is om ondernemers te ontzorgen door diverse taken online over te nemen.

Als Virtual Assistant kan ik je veel verschillende activiteiten uit handen nemen, zodat jij weer tijd vrij kunt maken in je agenda. Meer tijd nodig om je bedrijf te laten groeien of juist om je werk-privébalans te herstellen? Ik maak het mogelijk voor je!

Ik ben dé Virtual Assistant die achter de schermen alle ballen hoog weet te houden, die alle nodige taken voor jou uit kan voeren en die ervoor zorgt dat jij weer effectiever kunt werken voor jouw bedrijf. Neem eens een kijkje in mijn dienstenpakket en ontdek zo hoe ik jou je kostbare tijd terug kan geven.

Wil je gewoon direct het gesprek aangaan om te zien wat ik specifiek voor jou kan doen? Neem dan eens contact op voor een (uiteraard) vrijblijvende kennismaking. Ik kijk ernaar uit!

Contact
Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?